Σεμινάριο την Παρασκευή 3/11/2023 και ώρα 17.00, με θέμα «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα – Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο του μαθήματος “Χρηματοοικονομική Διοίκηση”, την Παρασκευή 3/11/2023 και ώρα 17.00, θα διεξαχθεί σεμινάριο από τον περιβαλλοντολόγο Δρ. Παναγιώτη Βούρο,  με θέμα «Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα – Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές». Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Δρ Παναγιώτης Βούρος είναι περιβαλλοντολόγος, σε θέματα ΕΚΕ, Βιώσιμης Ανάπτυξης, Νησιωτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Περιβάλλοντος. Επιπλέον είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Περιβαλλοντική Πολιτική & Διατήρηση Βιοποικιλότητας» του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου με σημαντικό αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων (Θαλάσσια και Ατμοσφαιρική Ρύπανση, Περιβαλλοντική Επιδημιολογία, ΕΚΕ, Κυκλική Οικονομία). Διαθέτει πλήθος πιστοποιήσεων συμβούλου & εκπαιδευτή (για τα πρότυπα ISO 14000 /9000/ HACCP κατάταξης ξενοδοχείων σε αστέρια, εξωτερικού εμπειρογνώμονα του ΕΣΥΔ, εκπαιδευτή επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων (μέλος του Μητρώου εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ), και Δημοσίων Υπαλλήλων (μέλος του Μητρώου του ΙΝΕΠ/ΕΚΔΔΑ) καθώς και αξιολογητή του μητρώου του ΕΦΕΠΑΕ για χρηματοδοτήσεις ΜΜΕ του ΕΣΠΑ. Από το 2001 έως και σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος (έχει τελέσει και προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος) της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού αρχικά στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και στη παρούσα περίοδο στη Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι  διαλέξεις των μαθημάτων και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο (Αίθουσα Γ14), 1ος όροφος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Γαιόπολις, Κτίριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λάρισα.